De impact van PSD2 op de financiële sector

By Leen van Wambeke on 17 september 2018

In de loop van 2019 zouden Financiële spelers compliant moeten zijn met de Payment Services Directive 2 richtlijn, beter gekend onder de afkorting PSD2. Dat is een Europese richtlijn om nieuwe producten en betaaldiensten te ontwikkelen en die ook mee op te nemen in het wettelijk kader. Wij spraken met Johan Luyts, Integratie expert binnen AE, over de impact van de betaalrichtlijn en over welke strategieën banken kunnen aanwenden om die verandering om te zetten in een opportuniteit.

Continue Reading

API Management: hoe je digitale services ontsluiten?

By Yannick Geerts on 13 september 2016

Ik vertel je waarschijnlijk niets nieuws wanneer ik zeg dat de eisen van business op IT steeds hoger worden. Business kijkt steeds meer naar IT als een oplossing voor hun problemen.

Organisaties worden quasi verplicht een digitale transformatie te ondergaan, waarbij IT de strategische ‘enabler’ is van hun business. Denk maar aan IoT, mobile enablement, omnichannel sales en communicatie, partnerintegratie etc.

Hoe kan je een solide IT-architectuur voorzien die met al deze business requests kan omgaan? Ik noem ze bewust business requests, want wat we hier proberen te doen is het aanwenden van technologie om business value te genereren.

Continue Reading

Lists by Topic

see all

Posts by Topic

see all