Wie zijn we?

AE helpt klanten om business & IT te integreren door haar ruime kennis van architectuur en methodologie bij de klanten toe te passen en over te brengen, zowel in projecten als organisatiewijd.

AE is sterk gegroeid sinds de start in 1999, zowel in aantal collega's alsook in type projecten dat we tot een goed einde brengen bij klanten. Zowel de bedrijfswereld als de IT-sector vraagt onze hulp om hun bedrijfsmodel klaar te stomen voor de digitale (r)evolutie. En daar zit het innovatieve DNA van AE'ers voor veel tussen.

 

Wie zoeken we?

AE zoekt vooral mensen die bij onze cultuur passen en die inhoudelijk met die zaken bezig zijn waarin AE actief is. Mensen die analytisch sterk zijn en met een kritische blik naar de wereld durven te kijken - ook buiten hun eigen kennisdomein. Mensen die samen met hun collega's willen streven naar verbetering en toegevoegde waarde bij onze klanten. Zij maken AE. 

AE’ers staan bekend als architecten. Mensen die net iets verder denken en structurele, duurzame oplossingen aanreiken. Kwaliteit staat centraal, net zoals blijven verbeteren en verbreden. Maar onze cultuur draait om meer dan continue verbetering.

Meer weten over onze vacatures, hoe we young graduates klaarstomen voor een succesvolle carrière of wat ons een Great Place To Work maakt? Klik op de linken hieronder!

GPTW Logo 2024

Onze vacatures

Jonge professionals

14 jaar Great Place To Work

Wil je meer info over de rollen die je kan opnemen bij AE?

Bekijk onze vacatures!