20 jaar AE consultant: interview met Gert Van Deuren

By Kirsten Vermeulen on 01 november 2019

Gert Van Deuren begon 20 jaar geleden niet bij AE, maar samen met AE. Hijzelf, een 15-tal andere AE’ers en huidig CEO Bruno Denys stonden aan de wieg van het toenmalige Application Engineers, enige tijd later omgedoopt tot AE Architects for Business & ICT.

Continue Reading

15 jaar AE consultant: interview met Robrecht David

By Kirsten Vermeulen on 10 juni 2019

Hoewel Robrecht David een achtergrond in arbeidspsychologie heeft, ontwikkelde hij doorheen de jaren ook een uitgesproken interesse in informatica. Ondertussen vervoegt hij al 15 jaar de rangen bij AE en werd hij een vaste waarde binnen de organisatie.

Continue Reading

10 jaar AE consultant: interview met Sophie Traen

By Lara Borms on 06 mei 2019

Sophie kan zich ondertussen al 10 jaar een AE'er noemen. Toen ze nog student was, werd ze benaderd én overtuigd om bij AE aan de slag te gaan. Een goed gevoel over AE's bedrijfscultuur hakte voor haar de knoop door. Een beslissing waar ze tot op heden geen spijt van heeft.

Continue Reading

AE consultant sinds 2014: Maak kennis met Maarten!

By Lara Borms on 08 februari 2019

Hoewel Maarten geen IT-gerelateerde opleiding volgde, was hij reeds vanaf zijn jeugd geboeid door het maken van websites en apps: "In mijn laatste studentenjaren zat ik veel vaker op mijn kot te programmeren dan dat ik naar de les ging." Na het behalen van zijn diploma Handelsingenieur in de Accountancy & Finance ging hij dan ook op zoek naar een job waarin hij zijn business achtergrond kon combineren met zijn technische kennis. Daarnaast sprak consultancy hem erg aan: "Als consultant kan je snel véél kennis opdoen, veel opportuniteiten grijpen en werken in verschillende uitdagende bedrijfscontexten." Zo kwam hij als functioneel analist bij AE terecht.

Continue Reading

AE consultant sinds 2017: Maak kennis met Emma!

By Lara Borms on 09 november 2018

Met een bachelor Biomedische wetenschappen en een master Bio-Informatica op zak, kwam Emma in 2017 terecht bij AE. Tijdens haar studies was ze al gefascineerd door data analyse en zag ze een carrière als consultant helemaal zitten. “Het was voor mij duidelijk dat ik richting consultancy wilde gaan vanwege de afwisseling van projecten. Als consultant doe je regelmatig iets anders en werk je doorgaans niet jarenlang bij dezelfde klant." Voor haar eerste project kwam Emma bij CallExcell terecht, waar ze als junior business analist aan de slag ging.

Continue Reading

Lists by Topic

see all

Posts by Topic

see all