Terugblik Analytics Foyer: Deel 1

By Laura van Duijvenbode on 14 december 2018

Afgelopen dinsdag vond onze analytics foyer plaats. Op deze feestelijke eindejaarseditie mochten we 79 aanwezigen ontvangen om samen 2018 af te sluiten. Het werd een interessante namiddag en avond waarbij het publiek mocht kennismaken met klantencases en het potentieel van Artificial Intelligence. De kernboodschap die we meepikten?  Analytics verandert data in bruikbare inzichten die uw business naar een hoger niveau tillen.

Continue Reading

Hackathon 2018: Team Karma Village

By Alex Wauters on 22 augustus 2018

De AE Hackathon geeft klanten en prospecten 36 uur om met een innovatief idee én een ‘minimum viable product’ op de proppen komen. In juni 2018 waren we al aan onze vijfde editie toe. In deze reeks maak je kennis met alle deelnemers.

Continue Reading

Hackathon 2018: Team Sofico

By Laura van Duijvenbode on 20 augustus 2018

De AE Hackathon geeft klanten en prospecten 36 uur om met een innovatief idee én een ‘minimum viable product’ op de proppen te komen. In juni 2018 waren we al aan onze vijfde editie toe. In deze reeks maak je kennis met alle deelnemers.

Continue Reading

Hackathon 2018: Team Colruyt

By Davy Vanherbergen on 01 augustus 2018

Team Colruyt experimenteerde tijdens de Hackathon met een extra service om klanten meer awareness te geven over hun boodschappen uitgavenpatroon en de potentiele besparingen die ze hierin zouden kunnen realiseren.

Continue Reading

Hackathon 2018: Team Tetris

By Laura van Duijvenbode on 23 juli 2018

Partena Professional en Wolters Kluwer sloegen deze hackathon de handen in elkaar onder de naam Tetris voor de uitwerking van een advies tool die consultants in de toekomst kan ondersteunen. Concreet vertrok Partena Professional vanuit hun adviserende en ondersteunende rol bij ondernemingen, waarbij Wolters Kluwer meer focuste op de technische uitwerking als partner. (Startende) ondernemers hebben begeleiding nodig in HR-gerelateerde zaken. Hiervoor kunnen ze terecht bij B2B consultants die advies kunnen geven vanuit hun expertise. Zowel Partena Professional als Wolters Kluwer streven naar het beste en meest correcte advies voor deze vragen.

Continue Reading

Lists by Topic

see all

Posts by Topic

see all