We did it again! Ook in 2023 mag AE zich één van de Best Workplaces in België noemen. En dit al voor de 13de keer op rij sinds 2011. Een mooie erkenning voor ons harde werk en voor de digitale transformatieweg die iedere AE’er elke dag aflegt samen met klanten, met partners, met collega’s… Dat alleen al maakt ons enorm trots.

Vele stemmen maken van AE een Great Place to Work.

Want werken bij AE, dat is werken in een mensgerichte omgeving waar open dialoog centraal staat en waar iedere stem telt. Waar elke AE'er meebouwt aan de organisatie die we willen zijn. 

Zo ontpopten we ons in de voorbije jaren tot een netwerkorganisatie met teams die zich vormen en hervormen naarmate ze waarde creëren. Zo blijven we continue samen groeien. Als individu en als team.

Dat maakt AE enorm wendbaar om zich steeds heruit te vinden en in te spelen op de veranderende noden van de markt en van ieder individu. AE'ers kunnen hierdoor hun groeipad niet alleen uitstippelen, maar ook effectief bewandelen.>> Luister hier naar de stemmen van enkele van onze AE'ers! 

 

 

Wat mag je verwachten van AE als werkgever? 

 

service-fill (2)-1 Uitgesproken mensgerichte werking

 

group-2-fill-1 Verbondenheid & samenwerking
       tussen collega's staat centraal

 

 

lightbulb-fill Kennisuitwisseling - en werking

open-arm-fill-1 Zelfsturing, autonoom werken &
      ondernemerschap

 

Over Great Place to Work

Great Place to Work (GPTW) is een wereldwijd instituut dat in België samenwerkt met Vlerick Business School. Dertig jaar onderzoek en ervaring stelde hen in staat om te definiëren wat het betekent om een Great Place To Work™ te zijn en om te begrijpen hoe het vertrouwen op de werkvloer gemeten kan worden.

Eénmaal per jaar worden door hen de Best Workplaces bekroond, organisaties die uitblinken in het vertrouwen dat collega's in het bedrijf hebben, de trots in
hun job en het plezier op de werkvloer. 

In onderstaande video vertrelt Dirk Buyens, CEO van Great Place to Work hoe zij te werk gaan en vooral welke indruk AE heeft nagelaten na maar liefst 13 Great Place to Work deelnames.

 

 

Best Workplaces logo 2023

Wil je meer info over de rollen die je kan opnemen bij AE?

Bekijk onze vacatures!