Bijna afgestudeerd? Dan komt de arbeidsmarkt stilletjes dichterbij...

Wil je graag kennismaken met onze unieke AE-vibe, kom dan langs op één van onze events voor jullie, of kom een babbeltje slaan op een van de jobbeurzen die we aandoen!

Meet en Greets

Zin om te ontdekken hoe een carrière in IT en business consultancy eruit ziet? Dan is de Meet en Greet het perfecte moment om een babbeltje met ons te komen slaan. Je krijgt de kans om onze consultants de kleren van het lijf te vragen: Wat is dat nu eigenlijk, consultancy? Daarbij laten we onze juniors aan het woord: hoe hebben ze hun start bij ons ervaren?  Kom dit, en nog veel meer te weten in je eigen studentenstad, met een hapje en een drankje uiteraard.

 

Reboot sessions

Erger jij je mateloos aan de hedendaagse take-make-waste economie? Loop je over van goesting om het tij te helpen keren en wil je tegelijkertijd de skills op je CV aanscherpen? Mooi, dan zijn de Reboot sessions voor jou op maat gemaakt! Startups schieten als paddenstoelen uit de grond om komaf te maken met de hedendaagse wegwerpeconomie. Laat je tijdens de Reboot sessions onderdompelen in dit innovatieve klimaat!

Meer info

 

Jobbeurzen.png 

Jobbeurzen

In het tweede semester gaat traditioneel het jobbeurzen seizoen van start.

Hou de pagina zeker in de gaten voor updates!