<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=3328236&amp;fmt=gif">

Bijna afgestudeerd? Dan komt de arbeidsmarkt stilletjes dichterbij...

Wil je graag kennismaken met onze unieke AE-vibe, kom dan langs op één van onze events voor jullie, of kom een babbeltje slaan op een van de jobbeurzen die we aandoen!

Meet en Greets

Zin om te ontdekken hoe een carrière in IT en business consultancy eruit ziet? Dan is de Meet en Greet het perfecte moment om een babbeltje met ons te komen slaan. Je krijgt de kans om onze consultants de kleren van het lijf te vragen: wat is dat nu eigenlijk, consultancy? Daarbij laten we onze juniors aan het woord: hoe hebben ze hun start bij ons ervaren? Kom dit, en nog veel meer te weten een hapje en een drankje uiteraard. De eerstvolgende Meet & Greet zal plaatsvinden in februari, hierover later meer nieuws.

 

Technovate-1

Vorig jaar hebben we samen met Rode Kruis Vlaanderen en AE de handen in elkaar geslaan! Tijdens deze challenge dachten studenten na over hoe technologie innovatieve oplossingen kan bieden aan het Rode Kruis. Hier kan je meer info terugvinden over de Technovate Challenge van vorig jaar.

Dit jaar gooien we het over een andere boeg met de TechScape 2021! Onze techies zijn een escape room aan het bouwen waar je enkel kan van ontsnappen met goede technische (software engineering) skills… Wij zijn alvast enthousiast! Beniewd? Hier kan je meer info terugvinden.

 

Jobbeurzen.png 

Zoals elk jaar zijn we ook op een heel aantal jobbeurzen en events vanuit studentenverenigingen aanwezig!
Eerstvolgende stop is:
  • Virtuele jobbeurs van VTK Leuven: 3 maart 2020