Bijna afgestudeerd? Dan komt de arbeidsmarkt stilletjes dichterbij...

Wil je graag kennismaken met onze unieke AE-vibe, kom dan langs op één van onze events voor jullie, of kom een babbeltje slaan op een van de jobbeurzen die we aandoen!

Meet en Greets


Zin om te ontdekken hoe een carrière in IT en business consultancy eruit ziet? Dan is de Meet en Greet het perfecte moment om een babbeltje met ons te komen slaan. Je krijgt de kans om onze consultants de kleren van het lijf te vragen: Wat is dat nu eigenlijk, consultancy? Daarbij laten we onze juniors aan het woord: hoe hebben ze hun start bij ons ervaren? Kom dit, en nog veel meer te weten in je eigen studentenstad, met een (virtueel) hapje en een drankje uiteraard.

  • 17 november : Meet & Greet Gent
  • TBD : Meet & Greet Leuven

Snel inschrijven is de boodschap, want de plaatsjes zijn beperkt!

Technovate-1


Heb jij zin om je tanden te zetten in de uitdagingen die hulpverlening vandaag de dag tegenkomt in een snel veranderende wereld? Loop je over van goesting om het tij te helpen keren en wil je tegelijkertijd de skills op je CV aanscherpen? Mooi, dan is de Technovate Challenge iets voor jou!

Vorig jaar hebben we samen met Rode Kruis Vlaanderen en AE de handen in elkaar geslaan! Tijdens deze challenge dachten studenten na over hoe technologie innovatieve oplossingen kan bieden aan het Rode Kruis. Hier kan je meer info terugvinden.

Hou deze pagina zeker in het ook voor onze nieuwe Technovate Challenge 2020-2021! Meer informatie volgt snel.

 

Jobbeurzen.png 


Zoals elk jaar zijn we ook op een heel aantal jobbeurzen en events vanuit studentenverenigingen aanwezig!
Eerstvolgende stops zijn:

  • Sector Day IT van VTK Gent: virtuele escape room op 26 oktober
  • Consultancy Speeddate van VEK Gent: 27 oktober
  • Data 4 Good Challenge van Emergent Leuven: virtuele editie op 2, 3 en 4 november
  • Sector Night ICT van VTK Leuven: 2 december