Maak kennis met Anton!

By Elise Ganne on 09 maart 2022

Anton kan zich ondertussen al drie jaar een AE’er noemen. Als pas afgestudeerde kwam hij
in 2018 terecht in het AE Apprenticeship, om vervolgens te starten als Functioneel Analist
bij Fluxys. Een goed gevoel over AE's bedrijfscultuur en projectaanpak hakte voor hem de knoop door om toch te kiezen voor de consultancy wereld. Een beslissing waar hij tot op
heden geen spijt van heeft.
Benieuwd naar hoe hij zijn eerste jaren als AE Consultant heeft ervaren? Ontdek het snel hieronder en wie weet worden jullie binnenkort wel collega’s!

Continue Reading

Maak kennis met Silke!

By Elise Ganne on 09 maart 2022

Als kersverse young graduate en met een diploma Computerwetenschappen op zak, kwam Silke in 2017 aan boord bij AE. Na het AE Apprenticeship startte ze met veel enthousiasme
en vooral
met heel veel goesting aan haar eerste project bij Remedus. Twee jaar later kwam
ze terecht bij Fluxys, waar ze tot op heden elke dag het beste van zichzelf geeft. Hoog tijd
dus om samen met
Silke terug te blikken op haar eerste jaren als AE Consultant!
En wie weet worden jullie binnenkort
wel collega’s.

Continue Reading

AE consultant sinds 2014: Maak kennis met Maarten!

By Lara Borms on 01 maart 2022

Hoewel Maarten geen IT-gerelateerde opleiding volgde, was hij reeds vanaf zijn jeugd geboeid door het maken van websites en apps: "In mijn laatste studentenjaren zat ik veel vaker op mijn kot te programmeren dan dat ik naar de les ging." Na het behalen van zijn diploma Handelsingenieur in de Accountancy & Finance ging hij dan ook op zoek naar een job waarin hij zijn business achtergrond kon combineren met zijn technische kennis. Daarnaast sprak consultancy hem erg aan: "Als consultant kan je snel véél kennis opdoen, veel opportuniteiten grijpen en werken in verschillende uitdagende bedrijfscontexten." Zo kwam hij als functioneel analist bij AE terecht.

Continue Reading

AE consultant sinds 2015: maak kennis met Heleen!

By Lara Borms on 22 februari 2022

Heleen werkt ondertussen drie jaar bij AE. Ze startte in 2015 als junior analist bij Remedus, waar ze twee jaar ervaring opdeed. Vervolgens kwam ze in een gelijkaardige functie bij Colruyt terecht en neemt momenteel ook de coördinatie van AE@Uni op zich, het initiatief waarbij we gastcolleges organiseren op diverse universiteiten.

Benieuwd naar hoe ze haar eerste jaren als AE consultant heeft ervaren? Lees het in dit interview.

Continue Reading

AE consultant sinds 2017: Maak kennis met Emma!

By Lara Borms on 14 februari 2022

Met een bachelor Biomedische wetenschappen en een master Bio-Informatica op zak, kwam Emma in 2017 terecht bij AE. Tijdens haar studies was ze al gefascineerd door data analyse en zag ze een carrière als consultant helemaal zitten. “Het was voor mij duidelijk dat ik richting consultancy wilde gaan vanwege de afwisseling van projecten. Als consultant doe je regelmatig iets anders en werk je doorgaans niet jarenlang bij dezelfde klant." Voor haar eerste project kwam Emma bij CallExcell terecht, waar ze als junior business analist aan de slag ging.

Continue Reading

Lists by Topic

see all

Posts by Topic

see all