Stijn Vander Plaetse nieuwe CEO van AE

14-jan-2020 7:00:00

Stijn Vander Plaetse is gestart als nieuwe CEO van AE. Vander Plaetse verlaat na 6 jaar Telenet Business, waar hij als VP Business Sales & Segment Marketing samen met zijn teams een aanzienlijke groei realiseerde en dit in een uiterst uitdagende markt. Hiervoor mocht hij afgelopen najaar nog als eerste de Trends Sales & Marketing Award in ontvangst nemen.

Stijn Vander Plaetse

Uitdagingen omzetten in opportuniteiten 

Slim innoveren, steeds vertrekkende vanuit wat de klant wil, is al de ganse carrière van Vander Plaetse een belangrijk uitgangspunt, een dat hij ook bij AE zal aanhouden. “We leven in een snel veranderende wereld waar bedrijven met heel wat uitdagingen geconfronteerd worden,” aldus Vander Plaetse. “Ik heb een fundamenteel geloof in klanten helpen hun wendbaarheid te vergroten en hun uitdagingen om te zetten in opportuniteiten. AE heeft al 20 jaar een stevige track record in het future proof maken van haar klanten via bedrijfsarchitectuur en transformatie.”

“Ik ben sterk onder de indruk van de expertise die hier leeft en die zich uit in een unieke cultuur waarbij co-creatie en kennisdeling centraal staan. Bedrijven die met AE in zee gaan, krijgen toegang tot een collectief van kennis. Dat is voor mij een erg belangrijke differentiator in de markt van digitale transformatie.”

Uittredend CEO Bruno Denys, sinds de oprichting in 1999 eindverantwoordelijke voor de dagelijkse leiding van AE, is ervan overtuigd in Vander Plaetse de juiste persoon gevonden te hebben om AE de toekomst in te loodsen. “Met de komst van Stijn, de verdere professionalisering van ons management en de uitbouw van ons adviesorgaan, kan ik me nu toeleggen op een nieuwe rol als betrokken lange termijn aandeelhouder. Zo wil ik de verdere groei van AE en de getrouwheid aan onze waarden en cultuur blijven ondersteunen.”

AE telt vandaag meer dan 320 werknemers en mag zich al sinds 2011 onafgebroken een Great Place To Work noemen.

Frederik Hautain

Written by Frederik Hautain

Post a Comment