Introducing d-sides, an AE brand for Analytics, Machine Learning & AI

13-dec-2018 10:51:08

Op 11 december nodigden we voor een laatste maal in 2018 onze klanten uit voor een inspirerende foyer. Het werd een bijzonder interessante avond met een verrassende ontknoping: Op onze eindejaarsfoyer stelden we namelijk een nieuw lid van de AE familie voor: d-sides. Met deze nieuwe brand willen we klanten en partners helpen om data van verschillende kanten te bekijken om zo tot betere inzichten en beslissingen te komen. Wij geloven er hard in dat analytics de manier is om uw business te ondersteunen en uw uitdagingen te overwinnen.  Wij zijn erg trots om d-sides aan u voor te stellen, en wij kan dit beter doen dan Analytics Hive lead Bram Vanschoenwinkel? 

AE Analytics foyer 2018

Bram: “Alle gegevens ter wereld binnen handbereik hebben, wil nog niet zeggen dat u weet wat voor u werkt. Door gegevens om te zetten in bruikbare inzichten, helpen we bedrijven om beter te worden in alles wat ze doen.”

We begrijpen de uitdagingen waar u vandaag mee worstelt. Het landschap rondom ons wordt steeds competitiever in het aantrekken en behouden van getalenteerde medewerkers. Men moet tegelijkertijd de behoeften van uw klant en medewerker in het oog houden om operational excellence te kunnen bereiken. Om het verschil te maken moet men de concurrentie kunnen overtreffen in flexibiliteit, toegankelijkheid en personalisatie. Tel daar nog de disruptieve technologieën en nieuwe business modellen bij op die uw bedrijf uitdagen om actie te ondernemen, en het wordt duidelijk hoe onzeker de omgeving is waarin u zich beweegt.

AE Analytics foyer 2018

D-sides wil een antwoord bieden op deze onzekerheden. Het verwerken van enorme hoeveelheden van granulaire gegevens in soepele bedrijfsstrategieën is waar we het beste in zijn. We plukken gegevens en transformeren het in bruikbare inzichten die bedrijven het competitieve voordeel geven dat ze nodig hebben om uit te blinken in hun vakgebied.

Moet u wat data-gedreven beslissingen nemen en benieuwd wat d-sides voor u kan betekenen? Neem een kijkje op onze website en volg ons op LinkedIn en Twitter voor meer inspirerende dataverhalen.

 

Post a Comment