Wat zijn onze waarden?

 

Continuous Improvement

51968855279_fcee4246e4_cContinuous Improvement gaat over een focus op kwaliteit en de drang om te verbeteren. 

Natuurlijk wil elk bedrijf kwaliteit. Maar bij AE besteden we daar extra aandacht aan.

De wil om inhoudelijk te blijven verbeteren, zit in onze genen. Bij AE vind je al een aanzienlijke kennisbasis en een professionele werking. Je kunt dus zélf maximaal gebruik maken van wat je voorgangers al hebben uitgewerkt. We geloven dan ook heel sterk in het motto “Standing on the shoulders of giants.”

 

Commitment

51968856249_9645ae799c_c

Commitment gaat over onze wil om te presteren.

We zijn consultants en willen meelopen met onze klant in zijn projecten en uitdagingen. Op het terrein: daar zit de actie, daar moet het gebeuren. Samen met onze klanten resultaten neerzetten, dat willen we. Co-creatie betekent dat we samen nadenken en samenwerken (co-think, co-act). En dat we onze kennis mét en voor onze klanten inzetten om meerwaarde te creëren. Resultaatsgedreven werk dus waar onze klant blijvend de vruchten van plukt. Ook als de consultant er niet meer is.

 

People Growth

Slide 23 - execute 2-1People Growth is de motor van alle groei binnen AE en draait op wederkerigheid.

Groei gaat over geven en nemen, over aanpakken en doorgeven. Het is de ambitie om iets te betekenen voor jezelf én voor AE, in synergie.

We rekenen op collega’s die ons feedback vragen en ons tegelijk een spiegel voorhouden. “AE-ers helpen elkaar” is een belangrijke mindset, ook op dit vlak. En dat onderscheidt ons écht.

 

 

Balance

51968635863_67942d1a39_kBalance gaat over onze houding; over de juiste dosering in onze mening en in ons gedrag.

Er hangt een cognitieve en een emotionele component aan vast: intellectueel en positief openstaan voor 'het andere'.

Balance gaat ook over hoe je in je vel zit en hoe je ernaar streeft om je goed en gelukkig te voelen. Zowel privé als professioneel.

 

 

 

Wil je meer info over de rollen die je kan opnemen bij AE?

Bekijk onze vacatures!