Word jij straks digitaal voorbijgestoken?

''90% van de bedrijven zegt dat digitale transformatie de grootste uitdaging in de komende 5 jaar wordt. 70% geeft aan zich niet klaar te voelen voor deze stap: hun organisatie bezit eenvoudigweg de skills niet om zich aan te passen.''
Deloitte 2017: Global Human Capital Trends

Zo’n vaart hoeft het niet te lopen: De Digital Accelerator is het startschot om de controle over jouw traject vast te grijpen.

Warmlopen doen we met een uiteenzetting van het digitale landschap. Doorheen echte transformatieverhalen geven we jou een inzicht in de hordes waar je voor staat. In de namiddag zorgen inhoudelijke sprints voor een grondige update van je digi-kennis.

Kortom, we stomen jou en je collega's klaar voor de digitale toekomst!

Programma:

 

09:30 - 10:00  Onthaal

 

10:00 - 12:00  Digital Accelerator

Get your company in digital shape

Digitaal is wat de klok slaat vandaag. Digital business, Digitale Transformatie, Digitale Innovatie,... Maar waarom? Wat betekent Digitaal voor mensen en voor bedrijven? We bieden je een aantal concrete handvaten om niet alleen over jouw digitale reis na te denken maar meteen ook de eerste stappen te kunnen ondernemen. 

We tonen je hoe mixed teams van business en IT collega's jouw organisatie kunnen klaarstomen voor morgen. Hoe breng je nieuwe manieren van samenwerken, feedback geven en ideëen genereren binnen om zo een succesvolle Digitale Transformatie te bekomen?

Topics: Digitale Transformatie, Nieuwe Business Modellen, Enterprise Architectuur in een VUCA Wereld, Agile Culture, Co-creation

 

12:00 - 13:00 Lunch 

 

13:00 - 14:00 Digital Business

The customer at the heart of your company

Laat je inspireren door de manier waarop AXA en Acerta hun klanten en werknemers betrekken in het uitwerken en valideren van nieuwe business modellen en producten. Leer hoe jij ze kan toepassen in jouw organisatie en team. Co-creatie is geen buzzword maar de norm om vandaag en in de toekomst relevant te blijven voor jouw klanten, leveranciers en werknemers.

Topics: Service Design, Storymapping, Customer Journey, Touch Points

 

14:15 - 15:15 Digital Platforms

Embrace the integrated world

In deze sessie bekijken we hoe DELA en NN een digitaal platform hebben gebouwd om tegemoet te komen aan de uitdagingen van de digitale transformatie in hun sector. Integratie en API Management zijn hier de sturende kernwoorden om hun digitaal ecosysteem op te zetten. Concrete referentiearchitecturen en governance aanpak worden aangereikt.

Topics: API management, Integratie Architectuur, SOA Governace

 

15:30 - 16:30 Digital Insights

Data as a competitive advantage

Jouw glazen bol heb je misschien al. Hoe je de toekomst kan voorspellen met de informatie die je vandaag al hebt tonen we je graag aan de hand van concrete cases uit verschillende domeinen zoals utilities, telecom en de financiële sector. We tonen hoe we bij Mobile Vikings en DP World voorspellingen hebben omgezet naar inzichten en acties. Data Science is immers geen magie maar een gestructureerde manier om jouw concurrenten altijd een stap voor te blijven.

Topics: Data Science, Analytics, Process Mining, Decision Support Architecture, Customer Insight

 

16:30 - 17:00 Recap en Q&A

 

17:00 - 18:30: Receptie & Netwerken

 

Hier stopt het niet. We helpen je graag verder.

Na deze dag is het jouw beurt om in actie te schieten. Dat doe je niet alleen. We helpen je graag dieper te duiken in de bovenstaande topics. Neem dus zeker ook een kijkje naar de Open Training Month van AE voor jou of je team.

 

Voor wie is dit event bestemd?

We organiseren deze dag voor iedereen die zijn werk en omgeving steeds sneller ziet veranderen en geconfronteerd wordt met de uitdagingen van Digitale Transformatie: van business en functionele analisten tot developers, BI specialisten, marketeers, projectleiders en team leads.

Dit is een contentgedreven event. Productvendors & Sales kunnen zich helaas niet registreren.
Voor meer informatie: inspire@ae.be.