Geef je Digitale kennis een boost met de AE Open Training Month!

De Digitale transformatie dwingt bedrijven te veranderen aan een razend tempo. Nieuwe methodes, technieken en technologie steken tegen een steeds sneller tempo de kop op. De uitdaging ligt er vandaag in om je medewerkers te doen evolueren aan diezelfde snelheid. AE biedt zich aan als partner om jouw organisatie te helpen de Digitale versnelling bij te benen: we bieden opleidingen aan om jou en je team digitaal weer helemaal up-to-date te brengen.

  • Op één-twee weer helemaal up-to-date
  • Ontdek de laatste nieuwigheden 
  • Krijg les van experten uit het domein
  • Neem voordelig deel als team

 

We hebben de eerste Open Training Month ondertussen succesvol afgerond. Zo, succesvol, dat een tweede editie in de steigers staat. Deze wordt verwacht in het voorjaar 2018.


Ben je geïnteresseerd in onze opleidingen, en wil je graag op de hoogte gehouden worden? Vul dan onderstaande formulier in!

(Geen zorgen, je meldt je hiermee niet aan voor een nieuwsbrief. We geven je enkel een seintje wanneer ons nieuwe opleidingsaanbod online staat.)

 

Interesse in ons opleidingsaanbod?

 

 

Overzicht van de opleidingsaanbod:

EA Architecture.png

Front End Engineering for the Web

We leren je de kneepjes van het vak, zonder security en quality uit het oog te verliezen. Daarnaast bekijken we welke frameworks, libraries, tools en technieken/best practices courant zijn binnen de Front end wereld. Tot slot geven we deelnemers tips hoe ze zelf aan de slag kunnenals Front end Engineer. Meer info.

 

TrAEning Day juni23.jpgEnterprise Architecture in a VUCA World

Tijdens deze opleiding leggen we je de essentie van Enterprise Architectuur uit, en geven we aan hoe Enterprise Architectuur zichzelf moet heruitvinden om relevant te blijven in een ''VUCA wereld" en hoe het een essentiële schakel is om enterprise agility te bekomen. Meer info.

 

Training Day September 2017 - 60.jpgExperience Days

Een tweedaagse introductie tot een geïntegreerde aanpak om producten en diensten te ontwerpen waarin de klantbeleving centraal staat. Een interactieve kennismaking met de wondere wereld van design thinking, customer experience (CX) & outside-in. Meer info.

 

integration.pngSOA, Integration Architecture & API Management

Deze opleiding biedt een overzicht om integratie problematiek aan te pakken binnen je bedrijf, zowel op architectuur, organisatorisch als project niveau en richt zich op iedereen die met integratie in aanraking komt: van business, functioneel tot technisch, architecten, analisten, program/project leiders en team leads. Meer info.

 

data marketeers.pngThe Future of Marketing: Analyzing Big Data

Deze tweedaagse opleiding biedt je een overzicht van analytische methodologieën en technieken om met data aan de slag te gaan en het rendement van jouw marketingactiviteiten te maximaliseren. We schetsen het data-analyse landschap en tonen welke waarde data heeft in marketing: welke marketing concepten en tools zijn er allemaal geënt op analytics? We gaan verder in op de verschillende beschikbare analytics methodologieën die daarna toegepast worden in hands-on oefeningen  Meer info.

 

Fundamentals of business & Functional Analysis

Fundamentals of Business & Functional Analysis

In deze driedaagse opleiding bieden we een kader voor business en functionele analyse en zoomen we in op de belangrijkste technieken zodat je meteen aan de slag kan binnen jouw organisatie. We bekijken de cruciale rol die business analisten vandaag de dag spelen in de digitale transformatie die elk bedrijf anno 2017 aan het doormaken is, en tonen hoe je de noden van de vele stakeholders in een digital wereld duidelijk in kaart kunt brengen Meer info.

 

analytics Future Proof Analyst in a Big Data World

Deze training behandelt de mate waarin onze traditionele informatie modellen en ER-diagrammen nog voldoen aan deze nieuwe wereld.  Niet enkel welke modellen of informatie artefacten bruikbaar zijn, maar ook de manier waarop.  Aan de andere kant wordt ook belicht hoe de rol van analisten wijzigt onder invloed van de 'big data revolutie'.  Als IT meer en meer een innovatie enabler wordt voor nieuwe business, dan moeten de analisten hierin toch ook hun steentje kunnen bijdragen. Meer info.