Teken de krijtlijnen uit van je bedrijf van morgen

Nieuwe ideeën verzamelen in de snel veranderende wereld van vandaag is geen gemakkelijke taak. Dit is immers geen statische oefening. Om te slagen, is het belangrijk om een structuur te hebben om het creatieve traject te leiden. AE biedt je in de eerste stappen van het innovatieproces een wisselwerking van divergerende en convergerende technieken.

Nieuwe business modellen

Ontdek nieuwe kansen in uw bestaande bedrijfsgegevens en activiteiten. Hoe kan je de huidige business benutten om nieuwe klanten aan te trekken met innovatieve producten en diensten?

Met behulp van een verscheidenheid aan technieken en het bij elkaar brengen van stakeholders uit verschillende afdelingen en teams, onderzoeken we een veelvoud aan ideeën, mogelijkheden en kansen om uw product- of dienstenaanbod opnieuw uit te vinden.


Customer 
journeys 

Tijdens onze customer journey workshop wordt het zichtbaar hoe een klant interageert met jouw bedrijf
voor, tijdens en nahet koop- en klanttraject. We visualiseren de reis langs alle contact momenten en alle mogelijke kanalen.

Zo wordt inzichtelijk waar er mogelijkheden zijn voor verbetering. Neem de regie op de klantenbeleving in handen om engagement van je consumenten te verkrijgen.

 
 

Brainstormtechnieken


De klassieke vormen van brainstormsessies volstaan niet meer om de meest innovatieve oplossingen naar voren te brengen. Bij AE kiezen we voor technieken op maat van de uitdaging van jouw bedrijf.

We streven naar een optimale output waarin iedereen comfortabel genoeg is om de nodige input te geven.

Meer weten over het Simulate traject?
CONTACTEER ONS