Zoals eerder aangehaald stopt ons traject niet bij de lancering. Aan de introductie van jouw nieuwe dienst/product gaat een grondig draaiboek aan vooraf met een release planning op maat. De continue stroom van marktfeedback zorgt dat we snel kunnen bijsturen om de noden te vervullen van de klant.

Bovendien staan we jouw lancering ook bij met de nodige marketing ondersteuning.

Lean Analytics

Een belangrijk onderdeel van onze Lean Innovation aanpak ligt hem in het meten en leren. Uit deze learnings worden steeds de volgende stappen van het proces bepaald. Juist meten en leren is dus cruciaal voor het slagen van je project. Tevens is het van belang voor innovatieve bedrijven om te weten welke metrics er precies onder de loep genomen moeten worden. 

Vanuit AE bieden we je een Lean Analytics Framework aan, met duidelijk afgebakende stadia om je te helpen jouw product steeds verder aan te scherpen.

Hackathon

AE investeert niet alleen in innovatie, het zit ook in onze genen. Dat wordt (jaarlijks) bewezen tijdens onze AE Hackathon, waar we 15 tot 20 teams begeleiden om op 36u van een wild idee naar een werkend prototype te gaan.

Het hoofddoel van dit event is innovatie in een aangenaam en non-restrictive formaat te stimuleren door kleine, zelfsturende en multidisciplinaire teams de mogelijkheid te geven intensief te leren en samen te werken.

Incubation

Ons incubation traject biedt AE'ers de kans zich toe te leggen op het uitproberen van nieuwe technologieën en het aftoetsen van hun business potentieel. Dit gebeurt in een stimulerende omgeving waar men kan leren van elkaar.

We passen onze eigen aanpak toe en ontwikkelen zo nieuwe diensten om onze markt/ klanten nog beter te kunnen bedienen.  Het recentste voorbeeld hiervan is ons Blockchain verhaal.

Meer weten over het Test Track?
CONTACTEER ONS