Schakel een versnelling hoger met een minimal viable product

Het is zover: je product gaat live! Je klanten maken kennis met de eerste versie van het product en in iteratieve feedbackloops passen we in co-creatie het product voortdurend aan. Laat je hierbij begeleiden door onze experten en krijg doorheen de learnings en iteratieve feedback de nodige scherpte in jouw dienst/product.  Het snel zien van resultaten en leren uit feedback van je (toekomstige) klant stimuleert een mentaliteit van ondernemerschap bij jouw werknemers.

Co-creatie

Innovatie vraagt naast tijd ook specifieke kennis en skills. Bij een samenwerking met ons ben je verzekerd van een ploeg met ervaren mensen met zeer sterke referenties: ze hebben kaas gegeten van de nieuwste tech, ze zijn bekend met de aanpak en zetten hun schouders vol onder uw project. Co-creatie is voor ons essentieel om tot successen te komen.

Onze expertise komt uit verschillende hoeken, maar de mindset die we meebrengen is universeel: lean en mean. Bovendien is er geen sprake van een vastgeroest concept: we werken met een flexibele groep die dynamisch wordt samengesteld op basis van de kennis en competenties die nodig zijn.

Lean canvas

Deze techniek stelt ons als ondernemers in staat om snel ons business idee te valideren door het visueel voor te stellen. Het lean canvas is het perfecte formaat van één pagina om de evolutie van het business model te documenteren en erover te communiceren.De blokken begeleiden je door de logische stappen beginnend vanuit uw klantenproblemen tot en met uw concurrentievoordeel.

Meer weten over het Qualify traject?
CONTACTEER ONS