Digitalisering heeft een groeiende impact op organisaties en op de daarrond tot stand gekomen ecosystemen. Grenzen tussen industrieën vervagen en in de verschillende sectoren zijn de gevolgen van de digitale ontwrichting sterk voelbaar. Met baanbrekende technologieën, die de fysieke beperkingen van tijd en ruimte laten vervagen, zijn er heel wat nieuwe opportuniteiten, transacties en ervaringen opgedoken.  Het bedrijfsleven wint aan slagkracht en het wordt essentieel om technologie en informatie te incorporeren om zo een competitieve plaats te behouden binnen de markt. Verandering kan bovendien ingeluid worden door niet-traditionele spelers uit een verrassende hoek. Gevestigde bedrijven moeten zichzelf dus in vraag durven stellen om die uitdagingen het hoofd te bieden.

 

AE helpt organisaties hun bedrijfsmodellen heruit te vinden en te voldoen aan veranderende klantenverwachtingen en regelgevingen. Via project management, operational excellence en change management zetten we in co-creatiemodus koers richting toekomst.

Onderbouwd

AE streeft naar interne kwaliteitsverhoging door de nood aan een gestructureerde werking in te vullen. Daarnaast bewaart AE het totaaloverzicht door Business met IT te verbinden. Een gerichte, pragmatische aanpak met aandacht voor een methodologisch onderbouwde architectuur.

End-to-end

De digitalisering van onze maatschappij zet bedrijven vanuit verschillende hoeken onder druk. AE ondersteunt als partner de transformatie van objectieven en opportuniteiten naar concrete producten en diensten zonder change management uit het oog te verliezen.

Kwaliteit

AE bewaakt kwaliteit en consistentie in projectaanpak, teamsamenstelling en expertise. Het resultaat is een duurzame architectuur waarbij een team aan de slag kan, waarbij het regelmatig constructieve feedback krijgt en waarbij klanten vol vertrouwen kunnen werken aan de essentiële zaken op een aangename manier.

AE_HACKATHON_lageresolutie092.jpg

Een modern wendbaar bedrijf dat zijn klant centraal stelt en duurzaam wil groeien heeft nood aan line-of-business applicaties en software met een bestendige onderliggende architectuur. Dat om voortdurend veranderingen te trotseren en overhead te elimineren.

Met gerichte assessments brengt AE inzicht in de huidige situatie, de verbeteringsmogelijkheden en de concrete business case. Onze jarenlange ervaring in procesanalyse en onze technologie-expertise stelt bedrijven in staat hun digitale transformatie tot in de eigen kernprocessen waar te maken.

Een succesvolle transformatie in 7 stappen

In de wereld van vandaag is verandering in en rond bedrijven alomtegenwoordig. Ze worden gedwongen om bedrijfsprocessen te vereenvoudigen of te verbeteren om zo hun concurrentiepositie te behouden en hun klantgerichtheid te bevorderen. Een bedrijf in volle transformatie moet voldoende aandacht besteden aan verandermanagement.

Ontdek deze case

Relevant blogposts