Wij helpen klanten om structuur, inzichten te vinden en gefundeerde beslissingen te kunnen nemen op basis van de gigantische hoeveelheid data waarover ze beschikken. De competitie is vandaag de dag immers zo sterk en de foutenmarge voor bedrijven zo klein dat de complexe en vaak strategische vraagstukken die een digitale transformatie met zich meebrengt een snel en correct antwoord vragen. Bij AE weten we als geen ander onze diepe expertise in data science, statistiek en analyse aan te vullen met sterke en bewezen sector- en domeinkennis.


Om onze klanten snel en vol vertrouwen de juiste keuzes te doen maken, werken we samen met d-sides. Dit gedreven team van data experten zet met een aanstekelijke passie granulaire data om in data-gedreven oplossingen, steeds end-to-end en in co-creatie met de klant.

Inzichten in uw sector

Of het nu gaat over dynamische klantensegmentaties in de utilities markt, de lancering en de optimalisatie van nieuwe bank- en verzekeringsproducten of het identificeren van bottlenecks in bedrijfskritische productieprocessen, AE staat klaar om u te ondersteunen. Hiervoor doen we niet alleen beroep op onze eigen opgebouwde expertise, maar steunen ook op zelf ontwikkelde tools die domeinspecifieke vragen op een efficiënte en inzichtelijke manier kunnen presenteren naar alle betrokken stakeholders.

Uitgebreid technologisch aanbod

Met ons als strategische partner kan u rekenen op een sterke analytics community die zelf trends opspoort, evalueert en eigen maakt.

 Steeds op de hoogte van de laatste technologieën ontleden we kritisch uw uitdaging waarna we op zoek gaan naar de technologie die de beste fit heeft en de meest relevante inzichten genereert.

De focus ligt steeds op de concrete waarde die gecreëerd word.

Aanpak op maat

Voor specifieke domeinen en gerichte vragen werkt AE op basis van haar ervaring een plan van aanpak uit dat naadloos aansluit op de noden van de klant. Hierin wordt de vraagstelling scherp gesteld en databronnen geïdentificeerd, steeds ingebed in de sector waarin de partner/ klant zich bevindt.

Waar nodig ontwikkelen we hiervoor de essentiële tools om dat op een efficiënte manier te doen.  

d-sides.png

De wereld van vandaag stroomt over van waardevolle data, klaar om geanalyseerd te worden. Maar al die data binnen handbereik hebben, garandeert geen probleemloos parcours. Wij hebben de ambitie om data om te zetten naar actiegerichte inzichten die werken voor uw bedrijf. 

D-sides maakt het haar prioriteit om data zo te communiceren dat bedrijven een competitief voordeel geeft om te kunnen floreren in hun sector. Met een breder expertise in bewezen technologieën en een open blik naar uw industrie, zetten we de deur graag open naar een strategisch partnership.

Ontdek d-sides

Analytics als krachtige marketing tool

Data Analytics zijn voor bedrijven vandaag onmisbaar geworden in een gepersonaliseerde marketingstrategie.

Overtuigd van de waarde van data en de inzichten die deze kunnen brengen, riep één van onze klanten in de consumentengoederen-sector hulp in bij de lancering van een volledig nieuw product. Met de inzichten uit de geospatial analyse, slaagden zij erin om hun doelgroep efficiënter te bereiken, met mooie verkoopcijfers als resultaat.

Ontdek de gepersonaliseerde marketingstrategie hier

Relevant blogposts