De brede HR sector staat vandaag voor complexe uitdagingen. In een snel veranderende digitale wereld worden we allemaal geconfronteerd met nieuwe vraagstukken. Uitdagingen die enkele jaren geleden nog niet op de radar stonden, dringen zich plots op.

AE Human Talent Services Sector - More digital More human

Bent u actief binnen een sociaal secretariaat, EDPBW, arbeidsbemiddelaar, mutualiteit, HR consultancy, vakbond of andere speler in de sector? Dan voelt uw organisatie wellicht ook de druk om zich in de markt te onderscheiden van de concurrentie en een duidelijke meerwaarde te bieden. Voor de traditionele of wettelijk gereguleerde producten en diensten hebben klanten de keuze uit een ruim aanbod aan spelers, waartussen zij weinig verschillen zien. Dit is het risico op commoditisering en stelt u voor de uitdaging om nieuwe producten en diensten te introduceren en oude te herzien.Daarnaast is er ook de druk om snel en flexibel op de voortdurende veranderingen in te spelen: wijzigende wetgeving, nieuwe technologieën, maatschappelijke tendensen, toenemende verwachtingen van klanten,… Op vlak van business, IT én interne organisatie is het nodig om de krachten te bundelen en via een verregaande digitalisering te streven naar een kortere time-to-market en een hogere operational excellence.


AE Human Talent Services Sector - More digital More human
AE Human Talent Services Sector - More digital More humanDie focus op efficiëntie brengt echter een nieuw risico met zich mee: uw organisatie mag niet overkomen als een koude routinemachine. Dit is zowel nefast voor uw klantenbinding als voor het engagement van uw medewerkers. Het menselijke aspect hoort dan ook de nieuwe centrale pijler te worden in uw digitaliseringsstrategie en businessmodel.Vanuit AE helpen we u om al deze uitdagingen het hoofd te bieden.

We gaan samen met u voor More Digital, More Human. Via een doordachte visie en uitgebreide expertise versterken we uw business, verhogen we de zelfredzaamheid van uw medewerkers en combineren we operational excellence met een doorgedreven en zingevende customer intimacy.

We zetten samen met u technologie in als hefboom voor het creëren van de menselijke surplus. Zo verhogen we niet alleen uw businesswaarde, maar ook de klanttevredenheid en retentie van uw eigen medewerkers.

 

Contacteer ons

Ontdek wat we voor uw organisatie kunnen betekenen

Guiding digital transformation


Guiding your digital transformation

We ontwikkelen samen met u een gerichte strategie op digitale transformatie die aansluit bij uw huidige en toekomstige uitdagingen. We aligneren die strategie met uw businessdoelstellingen, bepalen de prioriteiten en leggen de focus op een verbeterde klantbeleving en innovatieve dienstverlening.

Lees meer

 

Empowering business innovation


Empowering your business innovation

We versterken uw productontwikkeling en bouwen mee aan een toekomstgerichte innovatiestrategie die uw positie in deze VUCA-wereld verstevigt. We bewaken mee uw time-to-market en optimaliseren het innovatievermogen van uw medewerkers via pragmatische methodieken en tools.

Lees meer

 

Turning Data into a Competitive Advantage


Turning data into a competitive advantage

Uw organisatie beschikt over gigantische hoeveelheden data, maar hoe laat u die optimaal renderen? Hoe selecteert en combineert u de juiste data om tot waardevolle inzichten te komen?

We identificeren graag samen met u de juiste invalshoeken en helpen uw data om te zetten in actioneerbare inzichten en added-value services zoals klanteninzichten, HR analytics, benchmarks, operational exellence dashboards, chatbots, enz. Zo kan u nieuwe waarde voor uw business creëren en gefundeerde beslissingen nemen.

Lees meer

Creating future-proof IT Building blocks


Establishing future-proof IT building blocks

Ook in uw organisatie wordt er ongetwijfeld heel wat geld & tijd geïnvesteerd in de modernisering van IT-processen, -werking en -systemen. Snel kunnen inspelen op wijzigingen en nieuwe technologieën is in zo’n complex verhaal key. Daarnaast neemt het belang van customer experience & usability alleen maar toe. We zorgen ervoor dat u geen onnodige tijd en middelen verliest door een doordacht en user centered IT-landschap te creëren met wendbare en flexibel integreerbare bouwstenen.

Lees meer

Blog

Neem vrijblijvend contact met ons op en kom te weten wat we vanuit onze kennis en ervaring concreet voor uw organisatie kunnen betekenen.

Contacteer ons

Klanten die vertrouwen op onze expertise