Nieuwe regelgeving, veranderend klantengedrag, hogere verwachtingen en toenemende concurrentie dagen financiële dienstverleners uit om hun aanbod, infrastructuur en werkwijze aan te passen.
Klanten winnen, bedienen en houden? Stel hen centraal, differentieer en denk toekomstgericht.

Met expertise, inzichten en marktkennis helpt AE u de juiste en onderbouwde keuzes te maken in deze VUCA-wereld.

ONTDEK ONZE OPLOSSINGEN
Financial services think

Think

Onze businessarchitecten dagen de strategie en ambities van uw bedrijf uit, definiëren welke impact ze hebben op uw bestaande infrastructuur en organisatie, en stippelen samen met u de weg uit om uw doelstellingen te realiseren. 

Financial services Act

Act

De sleutel tot een succesvolle transitie? De impact van de digitale transformatie op de huidige organisatie correct inschatten. De AE-experten in change management loodsen uw bedrijf met de juiste tools en technieken doorheen dit veranderingstraject.

Financial Services create

Create

Samen leggen we de basis voor uw volgende product of dienst. We helpen software voor de digitale platformen van morgen te bouwen, geïntegreerd met de beste interne en externe diensten, en gebruiken de data uit uw ecosysteem om waarde te creëren voor uw bedrijf en uw klanten.

 

Uitdagingen voor de sector

De uitdagingen voor organisaties in financiële dienstverlening zijn talrijk.

Wijzigingen in de regelgeving en de beschikbaarheid van nieuwe technologieën dagen financiële spelers uit om hun business modellen, systemen en organisatie aan te passen in een steeds meer digitale en VUCA (Volatile, Uncertain, Complex, Ambiguous) wereld.

Klanten zijn goed geïnformeerd, worden veeleisender en verwachten een persoonlijke en unieke klantenervaring.  Via het structureren en gebruiken van data, het slim integreren van nieuwe technologieën en het klaarstomen van uw organisatie en systemen voor het ontsluiten van nieuwe diensten en producten, is en blijft uw organisatie relevant voor haar klanten.

Ontdek hoe AE u kan helpen.   

AE_finance-Chart-A3.png
MEER OVER UITDAGINGEN

Blog

Klanten die al op ons vertrouwden