Loods uw mensen en organisatie naar het juiste vaardigheids- en competentieniveau


De exponentiële technologische evolutie biedt organisaties vandaag grootse opportuniteiten tot innovatie. Tegelijkertijd rijzen even grote uitdagingen op organisatorisch en menselijk vlak: het aanpassingsvermogen van medewerkers stijgt slechts lineair, met een groeiende skill gap tot gevolg. 
De nood om bewuster om te gaan met de ondersteuning van medewerkers dringt zich op, alsook het besef dat leertrajecten en kennisdeling essentiële overwegingen zijn bij het inrichten van teams en bredere organisatiestructuren.

AE helpt haar klanten om de concrete noden rond Learning & Talent Development in kaart te brengen, invulling te geven en mee te realiseren.

Training and coaching


Training & Coaching

AE biedt een uitgebreid portfolio van trainingen aan die op maat van uw organisatie worden gegeven door ervaren lesgevers. Ook na de opleiding blijven we u en uw medewerkers ondersteunen om concreet aan de slag te gaan.

Ontdek het aanbod

Re- & Upskilling


Re- & U
pskilling

Een acuut gebrek aan bepaalde rollen of competenties? Op basis van een skill gap analyse werken we samen met uw team een learning programma uit dat elk individu op een creatieve en gepersonaliseerde manier helpt de gewenste competenties te ontwikkelen.

Towards a learning organisation


Towards a learning organisation

Benieuwd waar uw organisatie vandaag staat wat betreft learning op individueel, team- en organisatieniveau? Wij voeren een grondige analyse uit en stellen een actieplan op. Vervolgens begeleiden we de realisatie van het plan op een iteratieve en incrementele manier.

Blog

Neem vrijblijvend contact met ons op en kom te weten wat we concreet voor uw organisatie op vlak van Learning & Talent Development kunnen betekenen.

Klanten die vertrouwen op onze expertise