De Rol van Tester in beweging

Werk je binnen een Agile context? Wil je graag een rol opnemen in een Agile team en wil je weten hoe je op een optimale manier omgaat met software kwaliteit binnen zo’n omgeving? Wil je gewoon wat meer leren over software testen binnen een Agile context? Dan is dit de geschikte training.

Tijdens deze training krijgen de cursisten een duidelijk inzicht in hoe je binnen een agile omgeving een efficiënte testaanpak kan opzetten. We geven een inzicht in een aantal good practices die ervoor zorgen dat je gewapend bent om software op een kwalitatieve manier op te leveren. Het aanbrengen van de verschillende concepten wordt ondersteund door middel van praktische oefeningen die de technieken echt tot leven brengen.

Doelpubliek                                                                                          

Deze opleiding is gericht aan iedereen die te maken krijgt met een Agile context en zich inspant om software aan de hoogst mogelijke kwaliteit af te leveren: van business en functionele analisten tot developers, BI specialisten, projectleiders en team leads.

Over de lesgever

Stijn van Cutsem

Stijn van Cutsem vertaalt in het dagelijks leven klantenvisies naar duidelijke mijlpalen en deliverables. Hij houdt zich bezig met de introductie en continue verbetering van Agile en QA-procedures om een snelle, flexibele en hoogwaardige oplevering te garanderen

email_sig_linkedin  

Terug naar het overzicht