Breng jouw organisatie in kaart

Business analisten spelen een cruciale rol in de digitale transformatie die elk bedrijf anno 2017 aan het doormaken is. Ze vormen de lijm tussen de vele stakeholders binnen en buiten de organisatie en helpen hen om hun noden in deze digital wereld duidelijk in kaart te brengen.

Functionele analisten, die in veel organisaties ook de business analyse voor zich nemen, kennen de relevante applicaties door en door. Zij zorgen dat ze de business noden en de rationale erachter goed begrijpen en vertalen deze naar functionele vereisten.

In deze driedaagse opleiding bieden we een kader voor business en functionele analyse en zoomen we in op de belangrijkste technieken zodat je meteen aan de slag kan binnen jouw organisatie.

Onderwerpen

  • Mindset van een goede business analist
  • Agile Business Requirements
  • Business process modellering
  • Hoe omgaan met complexiteit
  • Applicatie modellering

Doelpubliek

Iedereen die zijn organisatie op verschillende vlakken kritisch onder de loep wil nemen: van business en functionele analisten tot developers, BI specialisten, marketeers, projectleiders en team leads.

 

Over de lesgever

geert vd

Geert van Delft vindt zijn uitdagingen in complexe business problemen. Hij heeft zijn carrière toegewijd aan het begeleiden van bedrijven in hun zoektocht naar nieuwe opportuniteiten en procesverbeteringen. Daarnaast coacht Geert jonge Functional analisten in hun beginnende carrière.

email_sig_linkedin  

 

Ruben Vuylsteke

Ruben Vuylsteke is een gepassioneerde business architect/ analist met een sterke methodologische focus. Daarnaast geeft zijn rol als kenniscoördinator hem de maximale toegang tot de best practices in het domein van zijn expertise.

email_sig_linkedin

Terug naar het overzicht