Leid jouw verandering in goede banen

Van bij het ontstaan wordt Enterprise Architectuur gebruikt om complexiteit te beheersen en verandering het hoofd te bieden. Sindsdien is de wereld is er alleen maar complexer op geworden, en de veranderingen komen steeds sneller op ons af!

De manier om aan Enterprise Architectuur te doen is nu zelf in verandering...

Tijdens deze opleiding leggen we je de essentie van Enterprise Architectuur uit, en geven we aan hoe Enterprise Architectuur zichzelf moet heruitvinden om relevant te blijven in een ''VUCA wereld" en hoe het een essentiële schakel is om enterprise agility te bekomen.

Onderwerpen

  • Strategy Translation & Alignment
  • Business Transformation & Organizational Change
  • Governance
  • Portfolio Management 
  • Frameworks als Togaf, SAFe,...

Doelpubliek

Wij bieden deze sessie voor iedereen die beroepshalve met transformaties bezig is en op zoek is naar een kader dat overzicht en stabiliteit biedt tijdens verandering: Zowel business als IT, process & change managers, programma en projectleiders, business en functionele analisten en developers.

 

Over de lesgever

stef Devos

Stef Devos heeft meer dan 20 jaar praktijkervaring op gebied van Enterprise Transformation en Architecture. Hij heeft internationaal met grote en kleine spelers gewerkt in een breed scala van industrieën. Door de unieke combinatie van theorie en praktijk is Stef een gewaardeerd spreker en lesgever in Enterprise en Business Architecture

email_sig_linkedin  

 

Terug naar het overzicht