AE - Architects for Business & ICT helpt jouw organisatie in het uitdenken en uitwerken van nieuwe business modellen, diensten en producten in een steeds digitalere wereld. We doen dit vanuit een geïntegreerde aanpak van doorgedreven marktkennis, technologische expertise en innovatieve technieken.

Samen brengen we de noden en wensen van jouw klanten in kaart, werken we de juiste oplossingen uit en zorgen we ervoor dat heel jouw organisatie klaar staat voor de digitale wereld.

Waarmee kunnen we helpen?

[fa icon="tachometer"]

Accelerator

We helpen je op je zoektocht naar nieuwe en innovatieve businessmodellen, diensten en producten via op maat gemaakte workshops, hackathons en co-creatie-initiatieven samen met jouw business en ICT-teams.

[fa icon="bar-chart-o"]

Analytics & Data Science

Ontdek welke meerwaarde je bestaande data voor je organisatie kan betekenen. Onze data scientists helpen je met het ontsluiten van je data door middel van process mining en door het opzetten van predictieve modellen die je helpen om de juiste beslissing voor je bedrijf te nemen.

[fa icon="heart-o"]

CX Platformen

Zet je outside-in strategie in werking. Onze expertise met het integreren en implementeren van customer experience platformen zoals Sitecore, Backbase en AEM zorgen ervoor dat je business goals echt aansluiten met wat je klanten willen.

[fa icon="magic"]

Digital & CX

De wereld wordt alsmaar digitaler. Jouw bedrijf ook? Onze digital en customer experience consultants helpen je organisatie te transformeren om duurzame groei en echte waardecreatie te verzekeren. En je klant centraal te stellen, want dat is ontzettend belangrijk in een tijd van toenemende concurrentie en complexiteit.

[fa icon="sitemap"]

Information Management

Door de toename van beschikbare data over je klanten en het gebruik slimme toestellen groeit de nood om deze informatie op een doordachte manier te bewaren, beheren en te integreren in je bedrijfsomgeving. Onze IM-experten helpen je organisatie met het leggen van een duurzame en deelbare informatiebasis.

[fa icon="gears"]

Integration

Het is meer dan ooit noodzakelijk dat mensen, departementen, systemen en diensten op een vlotte manier samenwerken om klanten een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Onze SOA, Integration Architecture en API Management solution helpt je bij het opzetten van een integratieplatform over gans je organisatie. Een platform dat je je mensen en diensten naadloos laat samenwerken.

[fa icon="dot-circle-o"]

Internet of Things

Niemand kan nog om slimme toestellen heen. Of je ze nu rond je pols draagt of in eentje rijdt, geconnecteerde toestellen veranderen de manier waarop klanten zich gedragen en hoe bedrijven functioneren. Onze IoT-consultants helpen je om nieuwe en onverwachte opportuniteiten aan te boren. Zo kan je je volledig potentieel realiseren.

[fa icon="bolt"]

Utilities

De Belgische energiemarkt staat voor een grondige hervorming. Het opzetten van het federale verrekenkantoor Atrias en de introductie van de nieuwe marktcommunicatiestandaard, MIG6.0, zitten daar voor veel tussen. Hierdoor dringen nieuwe concepten en uitdagingen zich op aan elke speler in de markt. Stoom je samen met onze Utilities-experten klaar voor de toekomst.

[fa icon="globe"]

Value Driven Transformation

Value Driven Transformation slaat een brug tussen je bedrijfsstrategie – gedefinieerd op C-level – en de uitvoering ervan op operationeel niveau. VDT helpt je ook om ‘waarde’ vanuit verschillende perspectieven te bekijken en nieuwe opportuniteiten aan te boren. Sommige daarvan zijn zelfs al aanwezig binnen je organisatie, klaar om ontgonnen te worden.

De medewerkers van AE staan met hun twee voeten op de grond en maken gebruik van gezond boerenverstand en een no-nonsense aanpak om te komen tot eenvoudige oplossingen. Dat maakt het verschil in de complexe uitdagingen bij Argenta.

Steven Jansen ICT Domain Manager at Argenta

De mogelijkheid van AE om ons in de diverse uitdagingen van onze business processen en de onderliggende systemen te ondersteunen, vanuit één generieke view, heeft sterk bijgedragen aan de snelheid van delivery bij Steinhoff.

Renaat Sohl Manager Processes & Tools at Steinhoff

We zijn er voor jou.

Hoe kunnen we jou helpen?

Vertel ons over de uitdagingen die je bezighouden!