Sectoren Uitgelicht

Onze consultants hebben meer dan 20 jaar ervaring in oplossingen voor verschillende sectoren opgebouwd en geconsolideerd. Leer meer over onze gerichte oplossingen voor de financiële sectorutilities markt en de HR & wellbeing sector.

Onze Services

Met een consistente en geïntegreerde aanpak helpen we onze klanten hun business en technologie-uitdagingen  aan te gaan. Van het uitwerken nieuwe business modellen tot de implementatie van de ondersteunende technologie.

Onze Events

Neem deel aan één van onze events, krijg nieuwe inzichten en breid je netwerk uit tijdens een van onze foyers of ga meteen hands-on tijdens een AE hackathon.

AE-Weekend-104.jpg

Wie we zijn

AE heeft haar eigen unieke vibe. Onze collega's zijn mensen met sterke analysevaardigheden die met een kritische maar open blik naar de wereld rondom hen kijken. Dat creëert een zeer open en herkenbare bedrijfscultuur. Die cultuur is het fundament van onze lerende netwerkorganisatie waarin onze consultants en onze klanten echt op elkaar kunnen bouwen.

Leer ons kennen

Onze aanpak

AE helpt haar klanten om hun digitale toekomst te realiseren. Co-creatie zit in het DNA van onze aanpak. We werken samen met jou en jouw klanten om de juiste business, organisationele en technologische uitdagingen te identificeren en aan te gaan.

Met meer dan 20 jaar ervaring in business architectuur, software engineering en change management zijn we de strategische partner in het hervormen van bedrijfskritische toepassingen en diensten voor meer dan 150 klanten. 

Blog

We hebben meer dan 50 klanten die ons hun transformatie toevertrouwen.

Dit zijn er enkele.