See/d the Future: een geslaagde 6de editie van onze AE Hackathon

By Kirsten Vermeulen on 21-mei-2019 15:15:47

Op donderdag 16 en vrijdag 17 mei vond de 6de editie van onze AE Hackathon plaats in het gloednieuwe congrescentrum AEtelier. Dat we opnieuw kunnen spreken over een geslaagde 36 uur hacken is een feit.

Bekijk hier het nieuwsitem van ROB-tv 

Continue Reading

Pilootproject AllRide helpt fietsende jongeren veiliger op weg naar school

By Laura van Duijvenbode on 17-mei-2019 11:35:57

Technologie inschakelen om kinderen op een veiligere en gezondere manier naar school te laten fietsen. Met dat innovatieve idee sloegen BAM en AE nv/sa de handen in elkaar om een applicatie uit te werken om de mobiliteitssituatie rond scholen te verbeteren. Het voorlopige resultaat? Allride, een pilootproject met verschillende scholen in Mechelen en Brugge om het fietsen naar school aantrekkelijker en grootschaliger te maken.

Continue Reading

AE en het Vlaams Gebarentaal centrum slaan de handen in elkaar voor een nieuw verklarend woordenboek

By Laura van Duijvenbode on 15-jan-2019 17:16:40

 

 Het Vlaams GebarentaalCentrum zocht en vond in AE een partner om het vertalend woordenboek van de Vlaamse Gebarentaal (VGT) in een nieuw jasje aan te meten. Momenteel bestaat er al een vertalend woordenboek NL-VGT en VGT-NL, maar die website is verouderd.

Continue Reading

Hello world! Hier is Seth & Dunn

By Kathleen de Mol on 9-nov-2018 11:05:49

De Foyer van 25 oktober markeerde een belangrijke mijlpaal voor AE. Op die dag zag ons gloednieuwe AE-brand Seth & Dunn immers het levenslicht. Seth & Dunn klinkt niet toevallig als Said and Done, want we geloven heel hard dat innovatie niet gewoon iets is om over te praten, maar om het ook effectief te doen. We zijn fier om jullie Seth & Dunn voor te stellen, en wie kan dat beter doen dan een van onze Innovation Leads, Hans Robben?

Continue Reading