Bijna afgestudeerd?

Leer AE en Quality@Speed (deel van AE) kennen tijdens onze virtuele Meet & Greet - Antwerpen!

Waarom naar de Meet & Greet komen?

AE werft elk jaar pas afgestudeerden aan waar we sterk in investeren. Typisch vinden Masters Computerwetenschappen, Industrieel
Ingenieurs ICT en Handelsingenieurs in de Beleidsinformatica gemakkelijk hun weg naar ons, maar eigenlijk is iedereen met een uitgesproken
interesse in business & IT welkom. We zoeken vooral mensen die passen binnen onze informele bedrijfscultuur waar samenwerken
en persoonlijke groei centraal staan.

Naast AE leer je ook Quality@Speed kennen, een zusterbedrijf van AE dat zich meer focust op kwalitatief hoogstaande software sneller
en veiliger op de markt te krijgen. Typisch trekken we hier meer studenten met een bachelor of master toegepaste informatica aan.


Ons hoofdkantoor vind je in Leuven met daarnaast onze satellietkantoren in Gent, Hasselt, Groot-Bijgaarden en sinds kort ook in Antwerpen. 

We geven studenten zoals jij graag de kans om via deze virtuele Meet & Greet (via Zoom) kennis te maken met ons bedrijf! 

Wat staat er op de planning?

19u00 - 19u30:  AE wie?
door: Katrijn Vanhemelrijck / Karlien Flamey

Leer AE en Quality@Speed beter kennen! Wie zijn we en wat doen we? Wat is onze rol in een klantencontext? Wat betekent het om consultant bij ons te zijn? Wat is AE Studio?

19u30 - 20u30: Wat houdt een job als techie/analist bij ons in?
door: AE en QAS consultants

Via verschillende breakout rooms kom je in contact met allerlei AE'ers en QAS'ers, waaraan je al je vragen kan stellen. Hoe verloopt een typische dag van een consultant? Op welke ondersteuning en kenniswerking kan je bij ons rekenen? Waarom kies je voor AE of voor Quality@Speed? Wat is het verschil tussen consultancy en de AE Studio? Hoe verloopt het sollicitatieproces en de opstart?

20u30 - 20u45: Virtuele workshop
door: Bartender & dj Arian Zand

Tijd voor wat ontspanning na een (over)load aan informatie! Hoog tijd om aan de slag te gaan met je geleverde 'Food & Drink pakket'!
Onze partner zorgt voor een hippe live experience inclusief live beats door resident dj Arian Zand.

Vanaf 20u45: Drink & Chat
door: Meet & Greet team

Even blijven plakken met jouw drankje in de hand en verder kennis maken met onze AE'ers en QAS'ers? Je kan bij hen terecht voor een antwoord op al jouw vragen over werken bij AE en Quality@Speed, de projecten die ze doen en de technologieën en technieken die ze daarbij gebruiken.

 

Inschrijvingsformulier