Hoe technologie ons welzijn radicaal kan verbeteren.

Laat je tijdens de Health Hack inspireren door het innoverende klimaat van onze gezondheidszorg. Na een enthousiaste talk van Koen Kas zetten we jou zelf aan de slag met brainstormtechnieken of Angular. Zet jij de volgende stap in digitale gezondheid?

Hier vind je nog een compleet overzicht van de Health Hack:

PROGRAMMA

17u00 - 18u00:  Spreker Koen Kas: ''Het lichaam als onderzoekslab''
18u00 - 18u30:  Dinner
18u30 - 21u00:  Workshops: keuze Angular & Brainstormtechnieken

WIE IS KOEN KAS

Koen Kas is professor Oncologie en de oprichter van Healthskouts en InBioVeritas. Als partner van Healthstartup mixt hij technologie, biologie design en innovatie in de gezondheidszorg met ondernemerschap. Daarnaast schreef hij het boek “Nooit meer ziek’’ over ons welzijn van morgen.

ANGULAR WEB APP

Kan technologie helpen de communicatiekloof voor doven te dichten? In deze workshop tonen we hoe je vanuit de nieuwste versie van Angular een ogenschijnlijke simpele web app creatief kan omtoveren tot een echte Healthbooster. We geven je een voorsmaakje met onze Vlaamse gebarentaal e-learningtool. Daarna slaan we zelf aan het experimenteren: op basis van enkele gezondheidscases bekijken we de manier waarop technologie onze levenskwaliteit kan opkrikken.

Enige programmeer-voorkennis is vereist.
Voor deze sessie breng je best een laptop mee.

BRAINSTORMTECHNIEKEN

Hoe kan ik mijn dokter vaker zien? Is mijn gezondheid meetbaar? Digitaal afvallen, kan dat? In deze sessie gaan we aan de slag met echte uitdagingen uit de gezondheidszorg. Aan de hand van persoonlijke verhalen zoeken we naar digitale oplossingen voor hedendaagse kwaaltjes. Onze consultants leren je technieken om outside the box te denken en een customer journey te plannen. We reiken je het juiste materiaal aan om van fuzz naar concreet te gaan. Zo vormen we een zot idee om naar een echt businessplan waarmee je direct aan de slag kan!

Geen voorkennis vereist.

Hopelijk zien we jou 26 oktober!