Contact 

Bijna afgestudeerd?

Leer AE beter kennen tijdens een Meet & Greet in jouw studentenstad!

Waarom naar de Meet & Greet komen?

AE werft elk jaar pas afgestudeerden aan waar we sterk in investeren. Typisch vinden Masters Computerwetenschappen, Handelsingenieurs en Industriële ingenieurs gemakkelijk hun weg naar AE, maar eigenlijk is iedereen met een uitgesproken interesse in business & IT welkom. We zoeken hierbij vooral mensen die goed passen bij AE en de aanpak van AE bij klanten. 

We geven studenten zoals jij graag de kans om in een gemoedelijke sfeer kennis te maken met ons bedrijf. Daarom organiseren we met de studentenverenigingen een Meet & Greet in elke grote studentenstad (Leuven, Antwerpen, Gent en Brussel). Naast AE, leer je ook Quality@Speed kennen, een aparte brand van AE met meer focus op Quality Assurance/Quality Driven Software development. 

Locatie

Ray
Klein Turkije 20
Gent

Wat staat er op het programma?

18u30-18u45: Wie is AE?
door: Katrijn Vanhemelrijck

Maak kennis met het DNA van AE & Quality@Speed! Wie zijn we en wat doen we? Wat is onze rol in een klantencontext? Wat betekent het om consultant bij ons te zijn?

18u45-20u: Het leven van een consultant
door: AE consultants

Korte presentatie door consultants, waarna er ruimte is om in verschillende corners meer specifieke vragen te stellen. Hoe verloopt een typische dag van een consultant? Op welke ondersteuning en kenniswerking kunnen collega's rekenen? Hoe verloopt het sollicitatieproces en de start op AE/Quality@Speed voor een junior consultant?

20u-22u30: Drink & Chat
Even blijven plakken en verder kennis maken met onze consultants. Je kan bij hen terecht voor een antwoord op al je vragen over werken bij AE en Quality@Speed, de projecten die we doen en de technologieën en technieken die we daarbij gebruiken. Drinks & snacks door ons voorzien.