Contact 

Bijna afgestudeerd?

Sla twee vliegen in één klap en leer zowel AE als Quality@Speed kennen!

Waarom naar de Meet & Greet komen?

Zowel bij AE als Quality@Speed werven we elk jaar pas afgestudeerden aan. Typisch vinden computerwetenschappers, handelsingenieurs, handelswetenschappers en informatici hun weg naar onze bedrijven, maar eigenlijk is iedereen met een interesse in Business en IT welkom. Check? Dan mag je deze Meet & Greet zéker niet missen!

Na een korte toelichting over wie AE en QAS zijn, krijg je de kans om onze consultants de kleren van het lijf te vragen. Volledig vrijblijvend én met de nodige hapjes en drankjes.

Adres:

Lounge Bar @ Vrije Universiteit Brussel
Pleinlaan 2, 1050 Brussel

Hoe ziet het programma eruit?

18u30 - 19u: Wie is AE? Wie is QAS?
door: Steffi Theuwissen & Karlien Flamey

Maak kennis met het DNA van zowel AE als QAS! Wie zijn we en wat doen we? Wat is onze rol in een klantencontext? Wat betekent het om een van onze consultants te zijn?

19u - 20u: Het leven van een consultant
door: AE & QAS consultants

Ontdek aan de hand van korte interactieve kennismakingssessies met consultants hoe het werkleven van een AE'er of QAS'er eruit ziet. Hoe verloopt een typische dag? Op welke ondersteuning en kenniswerking kan je rekenen? Hoe verloopt het sollicitatieproces en de start voor een junior consultant?

20u - 22u30: Drink & Chat
Het ideale moment om op een informele manier kennis te maken met onze consultants. Je kan bij hen terecht voor een antwoord op al je vragen over werken bij ons, de projecten die we doen en de technologieën en technieken die we daarbij gebruiken. Drinks & snacks in veelvoud voorzien!

We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten. Tot dan!