GPTWfilmpje2019

 


We did it again!  
Voor het 9de jaar op rij mogen we ons een Great Place to Work noemen en daar zijn we enorm fier op. Great Place to Work (GPTW) is een wereldwijd instituut en vindt in België een partner in Vlerick Business School. Elk jaar doet Vlerick bij deelnemende bedrijven een anonieme medewerkersbevraging. Het doel? In kaart brengen in welke mate onze medewerkers vertrouwen hebben in AE, trots zijn op wat ze doen en samen plezier beleven op de werkvloer.

Door die anonieme feedback krijgen we bij AE elk jaar zicht op onze sterktes en op de zaken die we kunnen verbeteren. Zo stellen we ons vizier steeds scherper en bouwen we verder aan de toekomst. Great Place to Work is voor ons dan ook geen beauty contest, maar een zeer waardevolle barometer.

We willen jullie enorm hard bedanken voor jullie engagement & vertrouwen in AE. Het zijn jullie die van AE een Great Place to Work for & een Great Place to Work with maken. Omdat we zelf heel benieuwd waren, vroegen we aan enkele van onze AE'ers waarom AE net voor hen een Great Place to Work is! Het resultaat lees je hieronder.

 

Ik ben als kersvers afgestudeerde direct bij AE begonnen. Dat is ondertussen bijna 15 jaar geleden. AE is een beetje als thuiskomen voor mij: doen waar ik me graag mee bezig hou, leuke interacties hebben en dat allemaal in een bijzonder aangenaam kader.

Quote Isabelle Vansteenwinkel over AE

Isabelle Vansteenwinkel

Fleet manager

Ik voel mij een geluksvogel: het merendeel van de dagen met een lach gaan werken en fier zijn op mijn job. En zelfs op de mindere dagen is er troost: op het einde van de dag even ventileren in het AE café!

Quote Valerie Taerwe over AE

Valerie Taerwe

Consultant

Bij AE zijn we meer dan collega’s. We werken niet alleen elke dag op dezelfde plaats samen, maar leven ook mee met elkaars goede en minder goede momenten. Zo helpen we elkaar echt, professioneel en privé. Best leuk, als je zoveel tijd op je werk doorbrengt.

Quote Filip Geeraerts over AE

Filip Geeraerts

Finance Manager

AE werkt echt met en voor haar werknemers, zowel bij de klant als op AE zelf. Steeds opnieuw kunnen we samen, op eigen ritme, ons eigen pad uitstippelen via interessante projecten. Ook kan je voor eender welke vraag of probleem bij andere AE'ers een klankbord vinden en dat is geweldig.

Quote Annelies Schupp over AE

Annelies Schupp

Consultant

AE is meer dan gewoon een werkgever. Het is een coach die je helpt groeien als consultant, ondernemer en persoon.

Quote Niels Nuyttens over AE

Niels Nuyttens

Consultant

Op AE is het echt nooit saai! Elke dag kom ik in contact met nieuwe opportuniteiten die me uit mijn comfortzone halen en dat geeft me enorm veel voldoening. En dan heb je natuurlijk nog de collega’s die er de sfeer elke dag weten in te brengen.

Quote Dirk over AE

Dirk Neefs

Consultant

Ik kan vooral mijzelf blijven en laat dat nu net de sterkte zijn van AE. Ik kan ontdekken waar mijn sterktes liggen en vooral veel zelf bepalen over mijn eigen ontwikkeling. En dat apprecieer ik enorm. Daarnaast weet ik dat er heel wat mensen zijn die het beste met me voorhebben. Dat kom je echt niet overal tegen.

Quote Oliver Belmans over AE

Oliver Belmans

Consultant

Werken bij AE is zoals thuiskomen. Kunnen terugvallen op mensen met al je vragen en je zorgen, mensen die in je geloven en veel kunnen bijleren.

Quote Ruben Monsieurs over AE

Ruben Monsieurs

Consultant

Ik denk niet dat er veel bedrijven zijn die zo nauwgezet met hun werknemers aan de slag gaan om hun groeipad uit te tekenen, hun persoonlijke uitdagingen in kaart te brengen en er samen aan te werken. Dat maakt van mij echt een betere consultant.

Quote Maarten over AE

Maarten Aerts

Consultant

De reden waarom ik graag bij AE werk, is omdat AE hard focust op kennisdeling en persoonlijke groei. Dit uit zich niet alleen in de "AE'ers helpen elkaar" mentaliteit, maar ook in het doelgericht aanpakken van het individuele groeitraject.

Quote Kiani Lannoye over AE

Kiani Lannoye

Consultant

Eigenlijk zijn het de mensen, die AE voor mij uniek maken. Met velen van hen ga ik af en toe een pintje drinken op café. Ik heb het gevoel dat ik bij hen terecht kan met al mijn vragen en ze me verder helpen wanneer ze kunnen.

Quote Rob Vanmeert over AE

Rob Vanmeert

Consultant

In een gesprek over werken op AE, viel het woord “familie”. Ik vond dat nogal treffend, maar eigenlijk voelt het inderdaad zo aan. Als nieuwkomer voelde ik mij al snel aanzien als één van de bende.

Quote Lindsey Van Opdenbosch over AE

Lindsey Van Opdenbosch

HR Assistant